Artica is een landelijk werkende planontwikkelaar met een hele eenvoudige drijfveer; wij willen mooie gebouwen maken. Gebouwen die iets toevoegen aan de plek waar ze verrijzen. Gebouwen die mensen aangenaam verrassen. Gebouwen die worden gewaardeerd door hun gebruikers. Gebouwen waar we trots op zijn.

Het is onze stellige overtuiging dat met zorg en passie ontworpen gebouwen uiteindelijk een veel langere levensduur hebben. Mooie dingen worden goed bewaard. Daarom investeren wij veel tijd en geld in het ontwerp én de uitwerking van al onze gebouwen. Dit is onze interpretatie van de begrippen ‘duurzaam’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’.

Wij hopen dat u onze drijfveren herkent in de ontwerpen van de gebouwen die straks door ons in de Westflank worden gerealiseerd.

Om een beeld te geven van het soort gebouwen dat Artica de afgelopen 13 jaar heeft gemaakt, ligt er bij de makelaar een uitgebreid referentieboek ter inzage voor u klaar. U kunt ook foto’s van enkele van de door ons gerealiseerde gebouwen bekijken.

Bekijk foto's andere projecten van Artica
Bekijk hier een impressie van Artica project in Hartje-IJsselstein
wefwefwe