Samen Ommen nog mooier en sterker maken. Ondernemers uit Ommen ontdekken tijdens een inspiratiesessie op dinsdagavond 28 februari laten inspireren hoe ze daar met elkaar voor kunnen zorgen. Want de kansen liggen voor het oprapen! De sessie begint om 19.00 uur in De Carrousel. Deelname is gratis. Aanmelden kan via aanmelden@ommen.nl.

Actieplan voor sterker centrum
Samen de schouders eronder. Dat is het motto van het actieplan voor het centrum van Ommen. Burgemeester Mark Boumans praat ondernemers bij over de stand van zaken. Wat is er al gebeurd om Ommen nog sterker en dynamischer te maken? Wat staat ons nog te doen?

07247063-ibr-no

Keynote: Bernard Wientjes
De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Daar kunnen we niet omheen. Dat heeft invloed op de manier van ondernemen in retail, horeca en vrijetijdseconomie. Maar het brengt vooral nieuwe kansen met zich mee. Samenwerking is daarbij een sleutelwoord. Bernard Wientjes vertelt waarom het juist nu zo belangrijk is om elkaar op te zoeken en samen te werken: “Samenwerken is voor ondernemers van buitengewoon groot belang. Als voorzitter van de Taskforce Bouwagenda, is mijn belangrijkste opdracht de samenwerking tussen ondernemers onderling, maar ook met de opdrachtgevers, waaronder de overheid en de kennisinstituten, te versterken. Dit is een voorwaarde om een antwoord te geven op de grote toekomstige uitdagingen.” Wientjes is niet alleen betrokken als inwoner van Ommen; de voormalig voorzitter van VNO-NCW werd ooit uitgeroepen tot meest invloedrijke Nederlander.

07247061-ibr-no

Gastvrijheidcollege en workshop
Ondernemers gaan na deze avond vol inspiratie naar huis. Klik Company verzorgt een college en aansluitend een workshop over gastvrijheid. Ter voorbereiding op de sessie gaan zij mysteryshoppen bij ondernemers in Ommen. Tijdens de inspiratiebijeenkomst laten ze de resultaten zien. Welk bedrijf staat in de spotlight als goed voorbeeld van gastvrijheid?
Tijdens een dynamische workshop brengen de ondernemers de opgedane inspiratie direct in de praktijk. Samen met collega-ondernemers bedenken ze ideeën om Ommen nog mooier en sterker te maken. Natuurlijk wordt de avond afgesloten met een hapje en drankje. Zo kunnen ondernemers met elkaar nog even napraten en direct vervolgafspraken maken!
Natuurlijk wordt de avond afgesloten met een hapje en drankje. Zo kunnen ondernemers met elkaar nog even napraten en direct vervolgafspraken maken!

Voor alle ondernemers in en rond het centrum
Deze inspiratiesessie is bedoeld voor alle ondernemers in en rond het centrum van Ommen in de branches detailhandel/retail, horeca en vrijetijdseconomie. Want een sterk centrum, daar hebben we allemaal iets aan!

Aanmelden
Ondernemers die dit niet willen missen, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@ommen.nl, onder vermelding van ‘aanmelding inspiratiesessie’, de bedrijfsnaam, branche en het aantal personen.

Bron: Natuurlijk Ommen